Brandt's aalscholver

Brandt's aalscholvers voeden zich afzonderlijk of in koppels en zijn aanpasbaar in prooikeuze en onderzeese habitat. Het voedt zich met kleine vissen van het oppervlak tot aan de zeebodem en verkrijgt ze, zoals alle aalscholvers, door achtervolgingsduiken met zijn poten als voortstuwing. Prey is vaak wat het meest voorkomt: in centraal Californië wordt rockfish van het geslacht Sebastes het meest gevangen, maar buiten British Columbia is het Pacific Herring. Brandt's Aalscholver is waargenomen op een diepte van meer dan 12 meter.

Afbeelding van de aalscholver van Brandt is in licentie gegeven onder een Creative Commons Attributie .
Originele bron: oorspronkelijk gepost op Flickr als Brandt's Cormorant
Schrijver: Teddy LlovetPermission (Dit bestand hergebruiken) Deze afbeelding, die oorspronkelijk op Flickr.com was gepost, werd op 9 juli 2010 23:58 (UTC) door Howcheng (talk) naar Commons geüpload met behulp van de Flickr-uploadbot. Op die datum was het gelicentieerd onder de onderstaande licentie. Dit bestand is gelicentieerd onder de Creative Commons Attribution 2.0 Generic-licentie. U bent vrij: te delen - om het werk te kopiëren, te verspreiden en te verzenden

De aalscholver van Brandt is geclassificeerd als Minste Zorg. Komt niet in aanmerking voor een meer risicocategorie. Deze categorie omvat wijdverbreide en overvloedige taxa.



Brandt's aalscholvers zijn sociaal in alle seizoenen en vliegen vaak in lange rijen, laag over het water. Ze slapen samen en voeden zich met offshore-koppels, vaak gemengd met andere zeevogels. Ze worden soms zelfs samen met zeeleeuwen gezien. Ze vangen het meeste van hun voedsel onder water, tot wel 50 meter diep. terug naar boven Dieet - Een grote verscheidenheid aan vissen vormt het dieet van de Brandt's Aalscholver. Sommige garnalen en krabben worden ook meegenomen. Meer



De Aalscholver van Brandt (Phalacrocorax penicillatus) is een strikt zeevogel van de aalscholverfamilie van zeevogels die aan de Pacifische kust van Noord-Amerika leeft. Het strekt zich in de zomer uit van Alaska tot de Golf van Californië, maar de bevolking ten noorden van Vancouver Island trekt in de winter naar het zuiden. De specifieke naam, penicillatus, is Latijn voor een schilderspenseel (potlood met haren), verwijzend naar witte pluimen op de nek en rug tijdens het vroege broedseizoen. Meer

De Aalscholver van Brandt heeft een groot bereik, geschat op 100.000 tot 1.000.000 vierkante kilometer. Het is inheems in Noord-Amerika en leeft in neritische en kust- of supratidale mariene habitats. De populatie van de vogel wordt geschat op 230.000 individuen. De huidige bevolkingstrends benaderen niet de drempelcriteria voor bevolkingsafname die opname op de IUCN Red List noodzakelijk maken. Vanwege de huidige populatietrends heeft Brandt's Aalscholver op dit moment een evaluatieniveau van Minste Zorg. Meer



Een grote aalscholver van de Pacifische kust, de Brandt's Aalscholver komt alleen voor in mariene omgevingen. Meer

Brandt's aalscholvers voeden zich afzonderlijk of in koppels en zijn aanpasbaar in prooikeuze en onderzeese habitat. Het voedt zich met kleine vissen van het oppervlak tot aan de zeebodem en verkrijgt ze, zoals alle aalscholvers, door achtervolgingsduiken met zijn poten als voortstuwing. Prey is vaak wat het meest voorkomt: in centraal Californië wordt roodbaars van het geslacht Sebastes het meest gevangen, maar buiten British Columbia is het Pacific Herring. Brandt's Aalscholver is waargenomen op een diepte van meer dan 12 meter. Meer

Brandt's Aalscholver, de vogel van onze illustratie, wordt gevonden aan de Pacifische kust van de staat Washington zuidwaarts tot Kaap St. Lucas aan de zuidkant van Neder-Californië. In zijn gewoonten is het gezellig en verzamelt het in grote aantallen overal waar zijn natuurlijk voedsel van vis overvloedig is. Deze koppels zien er heel vreemd uit en hun lange halzen verschijnen als talloze zwarte stokken op de waterige achtergrond. De heer Leverett M. Meer



Gebogen levensgeschiedenis voor de Brandt's aalscholver - de algemene naam en ondersoort weerspiegelen de nomenclatuur die werd gebruikt op het moment dat de beschrijving werd geschreven. BRANDT CORMORANT PHALACROCORAX PENICILLATUS (Brandt) GEWOONTEN Deze grote, zware, goed gemarkeerde soort is misschien wel de bekendste, de meest voorkomende en de meest karakteristieke aalscholver van onze Pacifische kust, die in alle geschikte plaatsen van Zuid-Alaska tot Laag-Californië wordt aangetroffen. Meer

yorkie gemengd met chihuahua

Brandt's Aalscholvers vliegen in de mist op South East Farallon Island. SFBayAxis. Meer