Cactus winterkoninkje

In tegenstelling tot de kleinere winterkoninkjes is de Cactus Wren gemakkelijk te zien. Het heeft de luide stem die kenmerkend is voor winterkoninkjes. De Cactus Wren is veel minder verlegen dan de meeste leden van de familie. Zijn gemarkeerde witte eyestripe, bruine kop, gestreepte vleugels en staart en gevlekte staartveren maken het gemakkelijk te identificeren. Zoals de meeste vogels in zijn soort, heeft het een licht gebogen snavel. Er is weinig seksueel dimorfisme. De Cactus Wren eet voornamelijk insecten, waaronder mieren, kevers, sprinkhanen en wespen. Af en toe zijn er zaden en fruit nodig. Het foerageren begint laat in de ochtend en is veelzijdig; het winterkoninkje zal onder bladeren en strooisel op de grond zoeken en voorwerpen omverwerpen op zoek naar insecten, en zich voeden met het gebladerte en de takken van grotere vegetatie. Stijgende temperaturen veroorzaken een verschuiving van het foerageergedrag naar schaduwrijke en koelere microklimaten, en de activiteit vertraagt ​​tijdens hete middagtemperaturen. Bijna al het water wordt verkregen uit voedsel en vrijstaand water wordt zelden gebruikt, zelfs niet als het wordt aangetroffen.

Afbeelding van het Cactus-winterkoninkje is gelicentieerd onder een Creative Commons Attributie .
Originele bron: Eigen werk
Schrijver: Mark WagnerPermission (Hergebruik van dit bestand) Creative Commons Attribution

Het Cactus-winterkoninkje is geclassificeerd als Minste Zorg. Komt niet in aanmerking voor een meer risicocategorie. Deze categorie omvat wijdverbreide en overvloedige taxa.



maltese shitzu mix honden

Welkom bij het CACTUS WREN TRAINING PROGRAMMA! Onze missie is om mannen en vrouwen op te leiden tot kennis op het gebied van zorgverlening. Dit programma leert de potentiële verzorger of manager de vaardigheden die nodig zijn om het werk goed uit te voeren ~ alle lessen in dit programma zijn in overeenstemming met de regels van de AZDHS (Arizona Department of Health Services). Meer

Cactuswinterkoninkje in Joshua Tree National Park De Cactuswinterkoning (Campylorhynchus brunneicapillus) is het grootste Noord-Amerikaanse winterkoninkje en is 18-23 cm (7-9 inch) lang. In tegenstelling tot de kleinere winterkoninkjes is de Cactus Wren gemakkelijk te zien. Het heeft de luide stem die kenmerkend is voor winterkoninkjes. De Cactus Wren is veel minder verlegen dan de meeste leden van de familie. Zijn gemarkeerde witte eyestripe, bruine kop, gestreepte vleugels en staart en gevlekte staartveren maken het gemakkelijk te identificeren. Meer

De Cactus Wren komt oorspronkelijk uit Mexico en de Verenigde Staten. Het bereik van het Cactus-winterkoninkje nadert 2 miljoen vierkante kilometer. Aangenomen wordt dat de wereldbevolking van deze vogelsoort bijna 9 miljoen individuele vogels omvat. Op dit moment zijn er geen onmiddellijke zorgen over mogelijke bedreigingen die de populatie of het bereik van de Cactus Wren zouden kunnen verminderen. Het is momenteel beoordeeld als Minste Zorg, verlaagd van een eerdere Lagere Risicobeoordeling. Meer

Cactus Wren in een Saguaro Meer

De staatsvogel van Arizona, de Cactus Wren, is zeven tot twintig centimeter lang en bouwt graag nesten in de bescherming van doornige woestijnplanten zoals de armen van de gigantische saguaro-cactus. Het bouwt veel nesten, maar leeft er maar in één. De rest zijn lokvogels. Arizona adopteerde het winterkoninkje als staatsvogel in 1973. - Birds of America - Door John James Audubon, F. R. SS. L. en E. Meer

Cactus Wren Range Map Bekijk dynamische kaart van eBird-waarnemingen Field Marks Help - * Adult affinis group PopOutZoom In Adult affinis group * Donkere rug mist rufous tonen en sterke strepen * 2004 Cornell Lab of Ornithology, nabij Catavina, Baja California, Mexico, september 2005 Vergelijkbare soorten - Meer

De Cactus Wren is inheems in het zuidwesten van de Verenigde Staten, zuidwaarts tot centraal Mexico. Het is een vogel uit droge streken en wordt vaak aangetroffen rond yucca, mesquite of saguaro; het nestelt in cactusplanten, soms in een gat in een saguaro, soms waar het nest wordt beschermd door de stekelige cactusstekels van een cholla of bladeren van een yucca. Hij eet voornamelijk insecten, hoewel hij af en toe zaden of fruit nodig heeft. Meer

De Cactus Wren leeft in de dorre en semi-aride woestijnen van het zuidwesten van de Verenigde Staten en de chaparral van Zuid-Californië en Noord-Mexico. De Cactus Wren wordt meestal gevonden onder de 4000 voet. De Californische chaparral heeft hete en droge zomers en vochtige en koude winters. Normaal valt er ongeveer 15 cm regen per jaar. Met een lengte van 18-22 cm is de Cactus Wren het grootste winterkoninkje in de Verenigde Staten. Beide geslachten lijken op elkaar. Meer

gestroomde pitbull

Cactus Wren Gallery biedt u de lonende ervaring van het verzamelen van Indiaanse kunst. Het verzamelen van kunst door de inheemse ambachtslieden van Amerika is heel persoonlijk en opwindend - met een verleden gemeten in eeuwen, reikt de intrinsieke geest ervan uit met een tijdloze aantrekkingskracht. Of je nu begint met een eerste aankoop of al een aantal jaren verzamelt, we zijn vereerd om de gratie en schoonheid van Indiase sieraden en kunst uit de handen van meer dan 100 Indiaanse kunstenaars te presenteren. Meer

Cactus Wren Cooperative Preschool werd opgericht in 1979 en is een van de oudste kleuterscholen in Sierra Vista. Als non-profitorganisatie vervult het een gemeenschapsbehoefte door een betaalbare, positieve sociale ervaring te bieden voor kleuters en hun gezinnen. Cactus Wren is een niet-confessionele kleuterschool. De school wordt gerund door oudervrijwilligers, die dienen als bestuursleden, klasvrijwilligers en in een verscheidenheid aan andere rollen. Onze professionele medewerkers zijn gediplomeerde basisschoolleraren met jarenlange ervaring. Meer

De Cactus Wren is te vinden in verschillende delen van Texas, New Mexico, Arizona, zuidelijk Nevada, zuidelijk Californië, zuidelijk Utah en tot in centraal Mexico. Dieet Cactus Winterkoninkjes voeden zich met mieren, kevers, wespen en andere insecten. Ze eten soms ook fruit en zaden. De Cactus Wren zal bladeren en andere voorwerpen op de grond omdraaien om voedsel te zoeken. Meer

Het Cactus winterkoninkje (Campylorhynchus brunneicapillus) heeft een witte oogstreep net achter elk oog die zich uitstrekt tot net voor de bovenrug. Zijn keel en borst zijn donkerbruin en zwart gevlekt, en zijn vleugels en staart zijn gestreept met zwarte, witte en bruine veren. Zijn algehele uiterlijk is een crèmekleurige bruine vogel met gevarieerde zwart-witte patronen die zijn lichaam bedekken. Zijn snavel is licht gebogen. Meer

Cactus winterkoninkjes worden gevonden in de woestijnen van het zuidwesten van de Verenigde Staten, variërend van Zuid-Californië, Nevada en Utah, en centraal New Mexico en Texas, zuidwaarts tot centraal Mexico. Het hele jaar door bewoner in het zuiden, westen en midden van Arizona in woestijnen met doornige vegetatie. Fokken: het vrouwtje selecteert de nestplaats die vaak in cholla wordt geplaatst. Ze kunnen ook nestelen in andere soorten cactussen en doornige bomen en struiken zoals mesquite, ijzerhout, paloverde en catclaw acacia. Meer

Cactus winterkoninkje Het cactus winterkoninkje is ongeveer twintig centimeter lang. Het heeft een witte buik met bruine vlekken en gespikkelde bruine, zwarte en witte veren op zijn rug, vleugels en kop. Het heeft zwarte veren op zijn keel en een lange streep witte veren die op wenkbrauwen lijken. Het heeft lange poten en een lange spitse snavel. Bereik Het cactuswinterkoninkje komt voor in Zuid-Californië, Zuid-Nevada, Arizona, New Mexico, Utah, West-Texas en Noord-Mexico. Meer

ondersoorten van de Cactus Wren in het zuidwesten van de VS en Noord-Mexico. BEHEERSSTATUS: Het winterkoninkje aan de kust wordt momenteel vermeld als een California State Species of Special Concern en Cleveland National Forest Federal Sensitive (Dudek and Assoc. 2000). In 1993 werd het geselecteerd als een van de drie doelsoorten in Californië Meer

Cactus Winterkoninkje Verspreiding en relatieve overvloed Noord-Amerika 1982-1996 (Sauer et al. 1997) (klik hier voor kaart) Figuur 3. Cactus Winterkoninkje distributie per provincie Zuid-Californië: SD (San Diego), IMP (Imperial), R (Riverside) , O (Orange), LA (Los Angeles), SB (San Bernardino), K (Kern), V (Ventura) * Let op de verdeling tussen kust- en binnenpopulaties (Garret en Dunn 1981) (klik hier voor kaart) I. Historisch Referenties: Bancroft, G. 1923. Meer

De Cactus Wren, het grootste winterkoninkje in de Verenigde Staten, is 18-25 centimeter lang. Geslachten zijn vergelijkbaar, gekenmerkt door een lange, licht ontkromde snavel, donkere kroon met een kenmerkende witte streep over het oog, witte keel, grijsbruine rug met witte en zwarte strepen, en wit tot bleekgele buik en zijkanten, dicht op de borst gevlekt . De vleugels en staartveren zijn meestal zwart met witte strepen en de poten zijn donker. Jongeren lijken op volwassenen, maar hebben minder, lichtere borstvlekken en een kortere staart. Meer