Chileense Flamingo

Hij broedt in gematigd Zuid-Amerika van Ecuador en Peru tot Chili en Argentinië en van oost naar Brazilië; het is geïntroduceerd in Duitsland en Nederland. Zoals alle flamingo's legt het een kalkachtig wit ei op een modderheuvel.

De Chileense Flamingo is geclassificeerd als Near Threatened (NT), nadert kwalificatie voor of zal waarschijnlijk in de nabije toekomst in aanmerking komen voor een categorie met dreiging.



russische berenhond kosten

De Chileense flamingo (Phoenicopterus chilensis) is een grote soort (110-130 cm) die nauw verwant is aan de Caribische flamingo en de grote flamingo, waarmee hij soms als soortgenoten werd beschouwd. Dit artikel volgt de behandeling in Ibis (2002) 144707-710. Hij broedt in gematigd Zuid-Amerika van Ecuador en Peru tot Chili en Argentinië en van oost naar Brazilië; het is geïntroduceerd in Duitsland en Nederland (kolonie aan de grens, Zwilbrockervenn). Zoals alle flamingo's legt het een kalkachtig wit ei op een modderheuvel. Meer



Chileense flamingo in de dierentuin van Las Vegas Groep Chileense flamingo's in de dierentuin van Houston Chileense flamingo in de dierentuin van Adelaide Externe links - * Flamingo Resource Center - een verzameling bronnen en informatie met betrekking tot flamingo's * Video's en foto's van Chileense flamingo's (Phoenicopterus chilensis) Internet Bird Collection Referenties - Meer

Chileense flamingo's zijn vier tot vijf voet lang en kunnen overal tussen de 13 en 16 kilo wegen. Ze hebben een lange nek en lange, slanke benen. Hun snavel is in het midden naar beneden gebogen. Het grootste deel van hun lichaam is bedekt met lichtroze veren met donkerroze en zwarte vleugels. Hun poten zijn dofgeel of geelgrijs met donkerroze banden bij de gewrichten en roze voeten. Flamingo's zullen hun op slot doen Meer



Chileens flamingokuiken in Sea World 4. University of Michigan Animal Diversity Web 5. Birmingham Zoo-website 6. Mijn eigen persoonlijke observaties 7. Chileense flamingo in de Roger Williams Park Zoo 8. Chileense flamingo in de Lowry Park Zoo 9. Meer

Chileense flamingo's hebben meer zwart aan het uiteinde van hun snavels en bleke, geelgrijze poten met rode 'knieën' (eigenlijk enkels) en voeten. Levensduur Flamingo's leven meestal tussen de 20 en 30 jaar, en sommige wilde flamingo's leven meer dan 50 jaar. Dieet In het wild: minuscule deeltjes algen, diatomeeën (zee- en zoetwateralgen), ongewervelde waterdieren, plantenzaden en zeer kleine vissen. Meer

Chileense flamingo's zijn een grote flamingosoort. Ze zijn tussen 1,1 en 1,3 m (3,6 - 4,3 ft) hoog, hebben een spanwijdte tussen 1,2 en 1,5 m (3,9 - 4,9 ft) en wegen tussen 2,5 en 3,5 kg (5,5 - 7,7 lbs). Ze zijn roze van kleur, maar onvolgroeide vogels zijn grijs voordat ze hun volledige volwassen verenkleed krijgen. Ze hebben lange, grijze benen met roze knieën. Meer



De eerste flamingo die in een Europese dierentuin uitkwam, was een Chileense flamingo in Zoo Basel in 1958. Sindsdien groeiden meer dan 389 flamingo's op in Basel en werden ze gedistribueerd naar andere dierentuinen over de hele wereld. Relatie met mensen - In het oude Rome werden flamingotongen als een delicatesse beschouwd. Ook hebben mijnwerkers uit de Andes flamingo's gedood vanwege hun vet, waarvan wordt aangenomen dat het een remedie tegen tuberculose is. Oude Egyptenaren geloofden dat flamingo's de levende vertegenwoordiging van de god Ra waren. Meer

HABITAT: Chileense flamingo's worden gevonden langs beide kusten van Zuid-Amerika, in Centraal Peru en Argentinië DIEET: Deze vogels eten kleine garnalen, wormen, insectenlarven en waterplanten. Ze ontlenen hun roze kleur aan het natuurlijke carotenoïde pigment dat wordt aangetroffen in het voedsel dat ze eten. In gevangenschap krijgen ze een gefabriceerd voer dat een natuurlijk pigment bevat om hun kleur te behouden. Meer

De Chileense flamingo is een vogel die inheems is in de zuidelijke regio's van Zuid-Amerika, waaronder Uruguay, Bolivia, Peru, Argentinië en Chili. De Chileense flamingo is een grote vogel die tegenwoordig vrijwel hetzelfde is als 30 miljoen jaar geleden. De Chileense flamingo kan in barre omstandigheden leven en wordt normaal gesproken in grote aantallen aangetroffen, aangezien hun kuddes duizenden leden kunnen hebben. Beschrijving - 1. Meer

De Chileense flamingo wordt momenteel niet als bedreigd beschouwd. Er zijn echter problemen bij het schatten van het aantal Chileense flamingo's. Hun bereik is erg groot en afgelegen, overspant vele nationale grenzen, waardoor ze moeilijk te volgen en te bestuderen zijn. Daarom zijn er geen nauwkeurige totalen bereikt. Bereik De Chileense flamingo wordt momenteel niet als bedreigd beschouwd. Er zijn echter problemen bij het schatten van het aantal Chileense flamingo's. Meer

Phoenicopterus ruber en Chileense flamingo's Phoenicopterus chilensis zijn groter en voeden zich voornamelijk met ongewervelde dieren zoals pekelvliegen, garnalen en weekdieren. Ze halen deze etenswaren uit de bodemmodder door in ondiep water te waden. Soms zwemmen ze om hun voedsel te halen, en soms door 'upending' (staartveren in de lucht, kop onder water) als eenden. In de San Diego Zoo en het Wild Animal Park krijgen de flamingo's een speciaal pelletdieet dat is gemaakt voor flamingo's. Meer

De Chileense flamingo is een lange, grote vogel met een lange nek en een klein hoofd. De meeste flamingo's, inclusief deze soort, hebben bleekroze verenkleed en rekeningen. Deze ondersoort van flamingo is iets kleiner dan de Caribische flamingo en heeft grijze poten met roze banden bij de gewrichten. MAAT: Ongeveer 80-145 cm (31-57 in) lang VROUWELIJKE Vrouwtjes zijn meestal kleiner dan mannen GEWICHT: Ongeveer 1,9-3 kg (4,2-6. Meer

Chileense flamingo Phoenicopterus chilensis Alternatieve naam (namen): tokoko (lokale naam). De Chileense flamingo Phoenicopterus chilensis is de meest voorkomende van de Zuid-Amerikaanse flamingo's. Hoewel het delen van zijn assortiment deelt met de Andes en James's Flamingo, is het het nauwst verwant aan het Caribisch gebied en de Grote Flamingo. Samen vormen deze drie soorten het geslacht Phoenicopterus. Meer

De Chileense flamingo's van het Aquarium zijn geboren en getogen in de dierentuin van San Diego. Ter voorbereiding op hun komst hebben aviculturisten in het aquarium een ​​bezoek gebracht aan de dierentuin en andere faciliteiten om meer te weten te komen over hun zorg en behandeling. De flamingo's waren ongeveer drie jaar oud toen ze in 2010 naar het aquarium kwamen. Flamingo's die tentoongesteld worden, houden ervan om 'dicht bij elkaar te blijven - het zijn zwermvogels', zegt Associate Curator van Aviculture Aimee Greenebaum. Ze eten zelfs het liefst samen. Meer

Aspecten van het onderwerp Chileense flamingo worden op de volgende plaatsen op Britannica besproken. Diverse referenties * flamingo's (in flamingo (vogel)) ... twee ondersoorten van de grotere flamingo: de Caribische flamingo (P. ruber ruber) en de oude wereld flamingo (P. ruber roseus) van Afrika en Zuid-Europa en Azië. De Chileense flamingo (P. chilensis) is voornamelijk een soort in het binnenland. Meer

De Chileense flamingo werd voor het eerst wetenschappelijk geïdentificeerd door de Chileense natuuronderzoeker Juan Ignacio Molina in 1782. Hoewel de Chileense flamingo in Chili leeft, is hij niet exclusief voor dit land. Meer

Chileense flamingo's zijn te vinden in het Andesgebergte in Peru, Chili, Argentinië en Bolivia, waar ze in hooglandmeren wonen. Dit is de meest talrijke en wijdverspreide flamingo in Zuid-Amerika. Het komt voor in koppels die in aantal kunnen variëren van enkele individuen tot tienduizenden. De Chileense soort is kleiner en bleker dan zijn verwanten. De knop in het midden van het been wordt vaak aangezien voor de knie, maar het is de enkel. Meer

De snavel van de Chileense flamingo is uitgerust met kamachtige structuren waardoor hij voedsel - voornamelijk algen en plankton - uit het water kan filteren. Levensgeschiedenis Chileense flamingo's leven in grote kuddes in het wild en hebben drukke omstandigheden nodig om de voortplanting te stimuleren. Tijdens het broedseizoen vertonen mannetjes en vrouwtjes een verscheidenheid aan gedragingen om partners aan te trekken, waaronder hoofdvlaggen - hun hoofden heen en weer zwenken - en vleugelgroeten, waarbij de vleugels herhaaldelijk worden geopend en gesloten. Meer

Chileense flamingo's zijn schaars of afwezig in meren met vis, maar worden in grote aantallen aangetroffen in meren waar geen vis is om te strijden om voedsel. American Zoo and Aquarium Association Doneren | Privacybeleid | Sitemap | Winkelwagen | Home Copyright 2006 Phoenix Zoo, alle rechten voorbehouden. Meer

Het verenkleed van de Chileense flamingo met lange hals is rozer dan de grote flamingo, maar niet zo roze als zijn Caribische neef. Het heeft grijsachtige benen, roze 'knieën' en voeten en heeft meer zwart op zijn naar beneden gebogen snavel - ongeveer 50 procent van het snavel - dan sommige flamingo's. De binnenkant van de snavel is witachtig van kleur en de rekeningen hebben een efficiënt ingebouwd waterfiltermechanisme dat ze helpt bij het voeden. De primaire en secundaire vleugels hebben zwarte uiteinden. Meer

Chileense flamingo's zijn te vinden in centraal Peru, Argentinië, Uruguay, Paraguay, Brazilië en de Falklandeilanden. De kleine flamingo leeft in Afrika, India en Zuid-Spanje. De James 'flamingo komt voor in het zuiden van Peru, het noordoosten van Chili, Bolivia en Argentinië. Andes-flamingo's zijn te vinden in het zuiden van Peru, Noord-centraal Chili, Bolivia en Argentinië. De grotere flamingo heeft de grootste verspreiding, met populaties in het noordwesten van India, de Galapagos-eilanden, het Midden-Oosten, de westelijke Middellandse Zee, Afrika, en sommige zijn zelfs te vinden in Europa. Meer

De Chileense flamingo is lichtroze. 2. Verenkleuring is afgeleid van carotenoïde pigmenten die worden aangetroffen in het voedsel van een flamingo. De kleuring van flamingoveren is afgeleid van carotenoïde pigmenten die in hun voedsel worden aangetroffen. De kleuring van flamingoveren is afgeleid van carotenoïde pigmenten die in hun voedsel worden aangetroffen. 3. De kleuring van mannelijke en vrouwelijke flamingo's is hetzelfde. 4. Pas uitgekomen kuikens zijn grijs of wit. Meer

Australian Cattle Dog / Blue Heeler-mix

Chileense flamingo's in de dierentuin van Edinburgh In de dierentuin van Edinburgh krijgen onze Chileense flamingo's een dieet met pellets die speciaal zijn samengesteld met de voedingskleuren die nodig zijn om de flamingo's ‘in het roze’ te laten blijven. De pellets drijven ook in het water en zinken geleidelijk, waardoor de vogels de gelegenheid krijgen om al hun natuurlijke foerageergedrag te gebruiken. Meer

Chileense flamingo's in de Las Vegas Zoo American Flamingo in National Zoo Washington, DC. Meer

STATUS: De Chileense flamingo staat vermeld in CITES-bijlage II. Deze bijlage bevat een lijst van soorten die bescherming nodig hebben en die als bedreigd worden beschouwd en die waarschijnlijk in gevaar komen als de handel niet wordt gereguleerd. OPMERKINGEN: * Als er vissen in het leefgebied aanwezig zijn, zullen flamingo's dat niet zijn, omdat ze vaak strijden om hetzelfde voedsel. Meer

De Chileense flamingo (Phoenicopterus chilensis) is een grote soort (110-130 cm) die nauw verwant is aan de Caribische flamingo en de grote flamingo, waarmee hij soms als soortgenoten wordt beschouwd. Meer