James 'Flamingo

De flamingo van James is kleiner dan de flamingo uit de Andes en is gemiddeld 1 meter lang. Ze hebben een zeer lange nek die bestaat uit 19 lange halswervels waardoor veel beweging en rotatie van het hoofd mogelijk is.

De James 'Flamingo is geclassificeerd als Near Threatened (NT), is bijna gekwalificeerd voor of zal waarschijnlijk in de nabije toekomst in aanmerking komen voor een categorie met bedreigingen.



presa canario zilver reekalf

De snavel van James 'flamingo is kleiner en heeft een smallere bovenkaak. Het proximale uiteinde van de snavel is meestal horizontaal, dan is er een kromming naar beneden en het distale uiteinde eindigt met een haakachtig kenmerk. De morfologie van de snavel is vergelijkbaar met die van de Kleine flamingo, waar de boven- en onderkaak lamellen bevatten die het voedsel filteren. Meer



James 'Flamingo, Puna Flamingo, parina chica) aangetroffen in broedkleed op de Surire Ramsar Site in het uiterste noorden van Chili. Deze vogel heeft de rand van de salar benaderd om te drinken uit een zoetwaterbron. Phoenicoparrus jamesii, Puna Flamingo, James 'Flamingo Barbara Knapton - Ramsar Site @ 873 Salar de Surire. 02/12/96; Región I; 15.858 ha; 18º51’S 069º00’W. Een kwelder en zoute meren die onderhevig zijn aan seizoensschommelingen in de steppe van de Hoge Andes. Meer

Aspecten van het onderwerp James 'flamingo worden besproken in de volgende aanvullende inhoudsbronnen. * Tijdschriften * Flamingo's. Amerika, maart 2007 Breid je onderzoek uit: zoek in tijdschriften en e-boeken naar 'James' flamingo '. Geen resultaten gevonden. - Typ een woord of dubbelklik op een woord om een ​​definitie uit het online woordenboek van Merriam-Webster te zien. Meer



James 'flamingo's als soort van zorg en die juridische bescherming nodig hebben. Meer

In 1924 werd aangenomen dat de James 'Flamingo was uitgestorven. Het werd herontdekt door een speciale expeditie in 1957, een paar dozijn paren, die samenwoonden met een veel groter aantal Chileense flamingo's en Andes-flamingo's, broedend als een gemengde kudde, op een zouteiland bij Laguna Colorada ('het rode meer'), 14.035 voeten omhoog in de Boliviaanse bergen - de eerste James 'Flamingo-nesten ooit gevonden. Het jaar daarop werden daar veel grotere aantallen waargenomen: tussen de 5.000 en 7.000 paren - meer in aantal dan de andere twee soorten. Meer

ruwharige weiner hond

Niet zo lang geleden, in 1924, werd aangenomen dat de James 'flamingo uitgestorven was. Deze flamingosoort leeft in afgelegen zoutlagunes van de altiplano (hooggelegen regio van het Andesgebergte in de regio van Noord-Chili). Het werd herontdekt in 1957! Er zijn verschillende officiële instanties die lijsten met bedreigde diersoorten opstellen, waarbij elk bureau zijn eigen methode heeft om de staat van instandhouding te bepalen. Geen enkele flamingosoort wordt bijvoorbeeld vermeld als bedreigd volgens de Amerikaanse Endangered Species Act. Meer