Bos slaapmuizen foto's en feiten

Foto is gelicentieerd onder een Creative Commons Naamsvermelding Gelijk delen licentie
Schrijver: ??????? ???? / http://paradoxusik.livejournal.com/

Bos slaapmuis

Bestelling: Rodentia
Onderorde: Sciurognathi
Familie: Myoxidae
Onderfamilie: Graphiurinae
Soort: Graphiurus murinus

De bosmuis wordt vermeld als minst zorgwekkend. Komt niet in aanmerking voor een meer risicocategorie. Wijdverspreide en overvloedige taxa zijn opgenomen in deze categorie, op de IUCN Rode Lijst van bedreigde soorten

Landen
Zuid-Afrika
Habitats van slaapmuizen in het bos
Woud , Permanente rivieren / beken / kreken (inclusief watervallen) , Subtropisch / Tropisch Vochtig Montane en Wetlands (binnenland)
Enkele feiten over de
Bos slaapmuis

Volwassen gewicht : 0,024 kg (0,0528 lbs)



Maximale levensduur : 7 jaar

Draagtijd: 24 dagen

Worpgrootte: 3



Nesten per jaar: 2

Gewicht bij de geboorte : 0,004 kg (0,0088 lbs)

Lichaamsmassa: 0,038 kg (0,0836 lbs)



Bron: Een leeftijd , gelicentieerd onder DC

Feiten over de bosmuis

De Afrikaanse slaapmuis (Graphiurus murinus) is muisformaat en klimt gemakkelijk in bomen.

Woodland Dormouse - Graphiurus murinus: The Woodland Dormouse is een energiek klein wezen, wiens ideale toevluchtsoord een holle boom of een spleet onder de schors van een boom is, hoewel ( Hele tekst )

De boszevenslaper is een energiek klein wezen, wiens ideale toevluchtsoord een holle boom of een spleet onder de schors van een boom is, hoewel het andere schuilplaatsen zal gebruiken, zoals vogelnesten of zelfs een leeg spinnennest, dat ( Hele tekst )

Meer dieren beginnend met W